Ojdå, se på fan!

Hahah shiiit nu var det då gode så länge sen som jag bloggade alltså! Har glömt bort det helt totalt och nu hade jag då lite bekymmer med lösenordet och det när jag skulle logga in.
Ajja vafan, jag lever iaf och mår hyfsat braa och livet är väl utmärkt! Elleer.. hahah
Ähh usch är på rastlöst humör nu igen, är irriterad typ och känner för att bara slå sönder någonting, varför vet jag dock inte!
Imorgon bär det då av till Kiruna för att fira min födelsedag. Jag fyller nämligen 18 nu på söndag, 4 dagar kvaar hehee! Längtar lite smått kan man då säga. Ska ändå bli lite kul att få träffa familjen och nå andra folk som jag inte träffat på länge, roligt!
Jag vill ha tillbaka loovet! Var i pite exakt hela lovet och det var så jävla roligt! Usch vad jag saknar allihopa där borta! Vill dit nuuu!! Jag har fan bestämt mig för att jag ska flytta dit igen, till emma! Och hoppas fan i mig att det blir av snart!
Sitter och kollar på bilder därifrån, blääää vad jag saknar det!
Äsch nu ska jag dricka kaffe och försöka bli på bra humör!


Jag & min söta Emma! :)


PussPuss/ Madde



Time to talk



Hittade detta på fokis blogg. Påminnde mig om min mosters hund. Så därför la jag upp klippen. Nu får min kusin Julia börja träna med deras hund också :D

Haha !

/ mandaa

Snabbbbbbbt!

Ett snabbt inlägg utan så mycket text. Tänkte bara slänga in lite bilder från min skolblogg på den här bloggen fr¨n teneriffa!

Enjoy!





Mer inlägg med text, bild och filmer från teneriffa kommer komma upp emellanåt!

Grattis!

Tänkte bara göra ett snabbt inlägg och säga grattis till 2 av dom bästa personerna i världen!



Grattis Bästa Sofia 19 år!



Grattis älsklingsbror 20 år!



Hoppas ni båda haft en superbra dag!


Puss/mandaaaa

Moornin'!

Godmorgon!

Eller ja jag vet inteom det är morgon för mig längre. Har vaknat för typ 2 timmar sen om inte mer. Men fastnade i bloggar. Försöker läsa igenom alla gamla blogginlägg på allas bloggar som jag har missat när jag var på teneriffa.

Sen har jag faktidkt hunnit äts frukost också! Efter Teneriffa har jag blivigt beroende av att äta yoghurt varje morgon så jag tvingade min mor att köpa dröm yoghurt.



Vit persika och vit choklad är helt klart min nya favorit! För er som intte provat den är de ett supertips! Så hoppa upp ur sängarna och spring till näsrmaste affär nu! :D

Jag känner mig fortfarande för lat för att börja söka igenom mina väskor efter kamera kabeln så tänkte att jag berättar mer om gårdagskvällen senare och inom kort tid kommer jag även börja bomba med bilder från mina 8 veckor utomlands!



Ha det braså länge! Puss/mandaa


Inga kommentarer haha..

Nej jag fick inga komentarer men jag var så exhalteradså jag måste få skriva lite ändå!

Just nu sitter jag oh gör min nya spottify lista med musik från teneriffa :) super super och jag vill ut och dansa nuuu! :D

Aja. Hade en super super mysig kväll! berättar imrong!




Pussgodnatt / mandaaa

Hola peoples!

Guess who's back? ;)

Gissa rätt så kommer de bombas in med massa inlägg ;)














Image and video hosting by TinyPic