Problems

har inget internett på min dator och har varit borta hela helgen, därav dålig uppdatering fårn min sida. kan inte skriva mer nu. Lovar vanlig uuppdatering från och med imorgon:)

Tjootjoo! :)


Måste bara lägga in dom här låtarna, så himla bra alltså!





PussPuss / Maddee

Heeej

Sitter hos sasssan! bloggar senare!"

Puss/ mandaa

Ah.

Detta är ett fylle inlägg så kan hända att jag ångrar det imorgon, men jag saknar dig oändligt mycket ikväll!






Cause you know I'd walk a thousand miles
If I could just see you tonight

It's always times like these
When I think of you
And wonder if you ever think of me



If i could turn back tíme......

// mandaa

Nu kör vi!

Drar till vännäs nu. Ha de bra ikväll!



Hah tjena vindögd tjej! min cam är verkligen dålig!



Puss/ mandaa

Nu är jag taggad!



Puss/ mandaa

Back from my dreams !

Godmorgon allihop!

Sa att jag skulle sova en del idag, men trodde ändå att jag skulle vakna mycket tidigare än såhär. Hade faktiskt rätt mycket att göra idag! äh, skit samma, jag hinner nog ändå! :D

Inatt har jag drömt massa konstiga drömmar (som vanligt). Fast precis innan jag vaknade så drömde jag att jag sov. Det måste ju vara det bästa man kan drömma! Och ännu bätte var att jag inte sov ensam, så när jag vaknade från min sömn i drömmen var jag väldigt glad, men dsen när jag vakna på riktigt blev jag besviken. Haha, men de e så det kan vara ibland!

 

Nu ska jag kila ner och äta frukost!
Puss/ mandaa


Goodnight sweetheart!

Nu blir det sova om ja ska ta mig upp alls imorgon, haha!

Laddar upp ett klipp. Har inte sett det själv, men det är ett godnatt samtal från pistvakt! Enjoy!



Ni kan ju säga om de va sevärt imorgon så ska jag okcså se det ;)


Pussar i mängder /mandaa


Justdet!



Tänkte ladda upp bilder från förra helgen pch lite annat, men mobilen är DÖD. Ni ser ju bara hur den ser ut nu.... Jag är andå förvånad över att den hållt så länge!  Imorgon blir det staden och NY telefon! tills dess går de att smsa mitt nummer men det tar lång tid för att få svar! RING EJ!


Pusspuss&kram/mandaa

Seg

Känner mig as seg i huvudet. Sjukt trött är jag ....  har funderat lite över vad jag ska blogga om men jag kommer verkligen iten på någonting! Så om ni tycker att något saknas i bloggen kan ni väl vara jättegulliga och skriva det i en kommentar!? 



Puss/ mandaa


Heellåå

Hejsan! nu är jag äntligen tilbaka från vännäs! Har städat som en tok, skurat väggar, tak och garderober, och FORTFARANDE ser det verkligen inte okej ut! Tur att jag har sofia alltså. Jag hade dött av tråkighet annars!

Under kvällen kom även min tremening Linus förbi på en cigg. Vi pratade lite om allt möjligt och sedan skulle han hem till sina föräldrar som firade bröllopsdag idag! Grattis! 

Sedan var de bara att städa igen och tillslut blev vi less, så kvällen slutade på Quatro med en bacardi och massa skratt!




Imrogon ska jag sova länge, länge! :)


Puss/ mandaaa

Vääännääs!

Hallåå. Har precis käkat hemmagjorda hamburhgare, jag hatar verkligen det, inte gott någonstans! SKitsamma. Nu ska jag åka till lägenheten och börja med städningen igen.. Usch vad tråkigt de känns! Tur att Sofia är där iallafall!




Vi hörs senare ikväll. Puss/ mandaa


Back from the city

Halloj! Nu är jag tillbaka från staden. Det blev väldigt stressig shopping idag eftersom vi inte hade så mycket tid! Därför tänkte vi åka tillbaka redan imorgon!  Jag hann trots stressen få med mig en del saker hem och vart supernöjd med alla mina kö, tror jag?  Har just fotat det jag köpte men minns ändå innte vad det var nu. Haha!

Drar upp lite bilder så får ni själva se!

SUPERSNYGGA skor 349:-/skopunkten


Ridbyxor 1499:- och ridhandskar 99:- / Granngården



Linne 99:- och skjorta 99:- / H&M



Klänning 299:- och Kavaj 299:- / H&M



Trosor 9,50:-/st och shorts 49,50:- // H&M


Väska 349:- och plånbok 149:- / Accent

Kjolar 99:- /st //Ginatricot

Halsduk 129:- och Mattmousse 149:- ovh Fiberwig 220:-

Baslinnen 99:- /st och blommigt linne 129:- // Ginatricot

Ha de bäst// Mandaa


Little girl

Vaknade nyss av en hysterisk backgård osm behövde gå på toa, haha! SKulle ändå upp kvart i så de va ingen fara skedd! Nu ska jag ner och äta frukost och duscha och så och sedan ska jag dra in till stan med sofia! :) Måste shoppa as mycket eftersmo de snart bara är en vecka kvar till jag åker utomlands! :)

Varför jag vaknar så "sent" idag beror på att jag inte har några lektioner idag eller imorgon, så för mig har helgen redan börjat, loveit!


Jag och sofia för typ ettt år sen? :)


Vi hörs när jag kommit hem! pussar/ mandaa

Dagens!

Dagens humör: Hyperaktiv
Dagens mående: halvkasst
Dagens borde: Städa ur lägenheten
Dagens frisyr: utsläppt, tidigare uppsatt i knut.
Dagens klädsel: leggings, linne, min blåa halsduk
Dagens planer: Sova
Dagens vill ha: Sms...
Dagens längtan: åååh....
Dagens fundering: vad som sägs om helgen
Dagens beroende: cigg,cigg,cigg
Dagens tråkigaste: skruva isär hyllan
Dagens tidning: SOLO
Dagens låt: Bethany Lenz- Feel this


Long time ago...

NU SKA JAG SOVA SÅ JAG ORKAR MED EN MORGONDAG OCKSÅ!
Pussssar/ mandaa


Blev tvungen!

Måste bara lägga upp bilder från i förrgår på mig och sassan. Vet inte vad som gick snett riktigt men som hon vackert själv skrev på sin blogg

"Jag vet inte riktigt vad som gick snett här, alkoholen flödade så ha överseende..
vem har sagt att man inte kan ha kul i ett badrum? haha.."

Tycker det var en fantastisk berskrivning på en fantastisk kväll med världens bästa sassan!




Ja ni ser ju själva! xD




Jag älskar dig!

/ mandaaa


En låt

Lägger upp en låt som spelades många många gånger igår natt:)
Tycker den är rätt bra, faktiskt! Rätt mysig att sitta och sjunga med massa trevliga människor!

Så, tack för igår kväll allihop!

Puss/ mandaa

Dålig uppdatering!

HAllå allihop! Väldigt dålig uppdatering iodag! men detta beror på att det var första dagen i skolan och vi har inte fått våra nya datorer än. Efter det åkte jag till lägenheten och skruvade ner hyllor och skrapa stearin från golvet och packade lite saker. Hann även med ett snabbt besök hos backgård och mat på Pims thaikök.  JAg ska lägga upp bilder från dagen, men de lär bli imorgon för jag är så sjukt trött just nu!  Ikväll har jag nypen och sofia legat och sett på tv och diskuterat allt mellan himmel och jord, men mest politik konstigt nog! haha. Voi köpte lite chips och dip och hade de alllmänt mysigt :)  


Ser väldans sliten ut och mitt hår ser ut som ett troll. Så blir de när man haft uppsatt hela dagen :)


Nu måste ja fixa mina spel på Facebook, sen blir de sängen för mig! Pusss! / mandaa

Samlar mina tankar.

Har just sett klart Fångarna på fortet.Det var inte lika bra som när man var liten, fast rätt okej ändå! Ikväll tävlade let's dance mot idol. Jag tyckte att idol laget skulle vinna men så blev det inte :( Haha skit samma!



Nu ska jag lägga mig i sängen med nya IKEA katalogen. Ska upp tidigt imrogon eftersom skolan börjar. Känns lite spännande faktiskt, haha!

Vi hörs imorgon, pussssar/ mandaa



Framför tvn

Nu blir det att springa ner och sätta mig framför tvn med mamma, mormor och lillebror och se fångarna på fortet! Väldigt länge sedan ajg såg de sist så de kan bli kul! :)



Kan också tillägga att jag är sjukt sugen på Popcorn! så om någon har lite över så kan ni jättegärna komma över med det till mig!



Pusssen / mandaaa

Innebandy

Skulle egentligen haft innebandy träning idag. Men bara för att jag dragit på mig denna förjävliga förkylning så får jag stå över ikväll. Känns väldigt surt med tanke på att jag har taggat att komma igång med innebandyn igen efter sommaruppehållet.

Sen så kommer jag även åka på praktik inom kort till canarie öarna. vet inte hur de stavas?  Så då kommer jag inte kunna spela innebandy på två månader. Det blir nog den enda nackdelen med praktiken, fast kommer nog få lite träning där bort ändå!



Ja men nu ska ja äta middag och sluta sura :)  pussS/ mandaaa


Ett inlägg om baksmällor!

Nu måste jag diskutera detta lite. Har legat hela dagen och tyckt synd om mig för jag är så bakis. Det är itne synd om en om man är bakis för det är självförvållat och du visste redan på dagten du bestämmde dig attt dricka att du skulle lbli bakis dagen efter. Men ändå är det så synd om en dagen efter... Haha, jag blir nästan arg när jag skriver för, eller ja jag vet inte varför hah..

Men nu är det såhär. Har jag bestämmt mig för att gå ut och ta ETT glas så ska det bara vara ETT om jag vet att jag ska göra något dagen efter. För det funkar inte i längden med baksmällorna. Lät som alkoholist varning där? Men det är ingen fara för jag tror inte jag ligger i riskzon! Bara sjukt less. Nu ska ja itne tycka synd om mig för att jag är bakis, (kommer ändå göra de) och ska inte ha någon ångest för att jag har druckit dagen innan för de har jag gjort självvalt! 

Haha kände bara att jag måste få ut lite av min ilska.... 



Pussss/ mandaa! 


Dagens, vill ha!



Supersöt klänning från H&M. Skulle vara perfekt till min resa!


Pusspuss/ mandusssss


Hejhopp!

TIllbaka från vännäs! tog med mitt duntäcke hem! :D  Är sjuktt jävla sliten och äckligt bakis. sista festen innan skolan börjar så de blev att slå på stort. Ett tag trodde jag att jag mådde bättre än ag förtjäna, men de visade sig att baksmällan inte slagit på då. 



Nu måste jag lägga mig, för jag måste börja må bättre! puss/ manddaaaa


The Offspring-I Want You Bad



PussPuss / Maddee

BLÄÄÄÄÄ!!

Sitter i skolaaan, usch och fy vilket irriterande humör jag är på! Är trött och allmänt ävla grinig! Börjar snart en jävla äckel lektion som jag hade för två år sen, och nu ska man göra den igen, KUL!
Alltså känner verkligen inte taggen för skola alls just nu. Och efter den fina lektionen så blir dte två timmars bussresa igen och sen packa kartonger och blablabla!
Jag vill bara ha en jävla ÖÖÖÖL just nu! Eller kanske mer än en. Då skulle allting bli så mycket jävla bättre!
Äsch nu ska jag sluta klaga på allting och återgå till det roliga, yaaay...
PussPuss / Maddee

Stay with me!



Hittade förresten denna gulliga bild på sassssiees blogg. :)  Gullunge hon är!


Puss Puss! / mandaa


Bildbomb resele

Här kommer lite bilder från mina dagar i resele förra veckan, enjoy!












Lillebror kan :D





Kolla deras utsikt! :O
Pusssar / mandaa

Time to goo.

Nu drar jag till vännäs. Ska fixa lite i lägenheten och förhoppningsvist träffa lite trevligt folk! Så vännäsbor, bara höra av er nu ;)



Tar inte med datorn så vi hörs på någon timme!

pusspuss! / mandaa

I miss youu

Lillekatt, lillekatt, lille söte kaaaata, tralala







Detta är min kärlek i livet. Världens underbaraste lilla bebiskisse :) Nu är han hos mormor tills jag får ett nytt eget boende eftersom någon i detta hus inte tål päsldjur. Men efter jul ska jag fixa ny lägenhet och då kommer Charlie hem igen :) Då vill jag faktiskt ha en till katt också. En grå liten lurvig krabat som ska heta Sture eller Sixten :D

Pusspuss/ mmanduus


Livet i en film



Såg förresten en as bra film hos sassan igår! Tomcats hette den och handlade om ett gäng grabbar som gjorde en pakt om vem som skulle vara ungkarl längst. Den som inte gifte sig skulle få en stor summa pengar som de lagt undan på ett konto. Killarna börjar gifta sig en efter en och tillslut är det bara Kyle och Michael kvar.




Då åker Michael till Las Vegas och spelar bort massa pengar. Betalar han inte tillbaka dom till klubben inom en månad ska dom mörda honom. Då får Michael en idé och måset se till att Kyle gifter sig inom en månad så han får ut pengarna de sparat till den sista ungkarlen för att betala va sin skuld. Det uppstår dock ett problem. Michael faller för tjejen han valt ut åt Kyle







Väldigt rolig film med aningen konstiga delar, men helt klart sevärd! :D

Puss/ mandaa


Gomoorning sunshine! ♥

Har precis vaknat. Idag äter jagh frukost i sängen för jag orkar verkligen itne stiga upp! Sjukt mysigt att bara ligga här och fundera lite.

Längtar efter mitt duntäcke nu! Börjar fan bli kallt att sova när man är ensam! hiih. 
Har inte så mycket att skriva nu men vi ses på en stund!










Jag äter alltid kanterna på mackorna först och sparar mitten till sist :) är jag ensam om de eller?

pussar / AMANDA

Godnatt!

Kunde inte somna så tänkte ge er en låt som jag spelat ett X antal gånger inatt!


Lyssna på den så hörs vi imrogon Pussen/ mandaa

Jag har världens sämsta natthumor :D



Hah, nu har ni något att fundera över!

Ska försöka sova nu, men vi ser ju hur de går!

Pussselipuss/ mandiiiis

K.R.A.M ♥

Gud vad jag saknar dessa tider!


Malin och Rebecca, världens bästa människor! ♥




Tunnbrödsbak med skolan!

Jag kastar upp Rebecca i taket xD

 



Jag i någon stilig hatt xD måste ju bjuda på sig själv;) minns inte riktigt när det var.



Jag och sötaste Kristin ♥



Malin, Rebecca och jag på klassrean till Göteborg i nian :)

Jag och Rebecca i Göteborg ♥



Kristin, Malin och Rebecca på skolavslutningen.



Rebecca, Kristin, jag och Malin. GUD VAD JAG SAKNAR ER!

Pussar / mandaa


Old.



Hörde denna låt på radion nyss. Sjukt länge sen den spelades men jag älskade den när jag var mmindre:)


Puss/ mandaa

Hejsannn

Sitter hos sofia i vännäs just nu och ser på långben, haha.

Varit och käkat på frassen när jag kom hit. Sen bara tagit det lugnt!
Nu ska jag kila vidare!

Puss/ mandaa

I´d rather be with you



Klart den finaste låten som finns! :)


Nu blir de vännäs!
Lovelove// Mandaaa

Neo :)

Jag måste bara säga att jag tror jag har VÄRLDENS gulligaste gudson. Så hilmla underbart söt så det finns inte :)





Blev kär i dom här två bilderna på underbara lilla Neo :)

Fler bilder på hans mammas blogg: http://mammabellaa.blogg.se
Eller vad säger ni? Är han inte ortoligt gullig?

Nu ska jag ut och träffa Emil!
Pussar i mängder/ mandaa

keep smile

Haha, låten i mitt förra inlägg, den spelades i bilen påväg från vännäs imiorse och texten passade bra till morgonen så jag blev tvungen att lägga ut den. Och nu kommer den gå i mina högtalare hela dagen, det spelar ingen roll vad jag vill :)


Och så får ni känna lite på min baksmälla..

Sluta sura nu Madde hihihi :)


Pussspuss/ mandaa

Alltså VAFAN Amandaa?! :o


Vad är det för dålig äckel låt du lägger ut?! Alltså, är fan pinsam musik!! Riktigt dålig musik!
Nu blir jag fan besviken på dig! :o

PussPuss / Maddee

Passande låt?



Puss/mandaa

Såå Underbaar Lååt!!




PussPuss / Maddeee

TÅRTAAA!!


Nu sitter jag i Boden med min kusin och bara tar det lugnt och ska snart fika utav helvete med TÅRTA och annat gott! Senare blir det nog hjälpa till med flyttning och sånt och kanske blir att umgås med Maddee! Fan så kul, har inte träffat henne på hur länge som helst känns det som. Så det ska som bli lite roligt :)
Aja, nu ska jag gå och dricka lite mer kaffe!

 

PussPuss /Maddee

Godmorgon!

Hallå. Har äntligen vaknat fast vill bara sova mer! Har fått lite kommentarer igår som jag lovar att svara på senare! Sov i vännäs inatt, men de blev inte många timmar sömn. Så ska lägga mi nu.


Puss/ mandaa

Jag ska alltid vänta på vår tur.

Hello, nu ör jag tillbaka från våran krogrunda. Hade det väldigt trevligt ikväll! :)  Tänkte att de verkligen är dags att jag lägger uppp bilden på "stjärnhimlen" som jag pratat om tidigare!



Såhär ser den ut. (Bildkvaliteten gör den inte riktigt rättvis!) Det är små små hål i taket med lampor i. SJUKT FINT! :) Tänk en stjärnhimmel över min nya himelsäng, kan de bli bättre? =)



Pussgodnatt/ mandaa

Ut och leka!

Blir en sväng på krogen ikväll ändå! :)


Inte så bra kvalla!

Här får ni en bild när jag e fixad första gången sen vi starade bloggen!

Hörs sen kanske :D

Puss/ mandaa

Kärlek vid sista ögonkastet

Nyss käkat middag. Blewv korvstroganoff med ris a la mormor! Super gott brukar de vara men eftersom jag är så jävla förkyld så känner jag inga smaker längre.

Nu är jag tillbaka i sängen med min tekopp. Jag tror jag har druckit snart 10 oppar te idag och egentligen tycker jag inte ens om det! Men jag vill bara bli frisk!





White Acerola te med honung gör livet lättare en stund! Men funkar inte så bra...

Någon som har något tips på hur man botar förkylningar? 


Pusspuss/ Mandaa

Ludd

Känner mig välkdigt luddig i huvudet just nu så jag vetinte riktigt hur jag tänker...

♥ Vill bara bli frisk!

♥Vill bara att du hör av dig...

♥ Vill bara vara hos dig.

Nu är jag less. Ska försöka sova än en gång...




Miss Li, Lars Winnerbäck- Om du lämnade mig nu

/ Mandaa♥



Nu Draar Jaag!!

Då var allt färdigpackat och klart! Nu ska jag krama om mina bröder och mamma! :)
Allt känns typ sorgligt på nå sätt, dystert!
Juste kommer inte kunna blogga på rätt så länge typ tror jag, för kommer inte ha någon dator på länge typ. Men ska försöka göra det så ofta jag kan!
Hadee!! :)

En dundermysig låt får ni av mig!!




PussPuss / Maddee

Hallå !

Tillbaka nu från fotbollen. Det gick inte så bra för min lillebrors lagg så dom förlorade med 0-3.

Igår var tanken att vi skulle ut på krogen, så jag skyndade mig hem från Resele och drog direkt in till stan. Väl där for vi till matti och för festade. Sedan gick vi ner på stan mot Five, men dom hade stängt. Vi drog sedan vidare mot sommardroskan. Men där kom vi inte in för vi fick lite problem :) Efter detta gav vi upp och gick för att äta vid vasaplan för att sedan ta en taxi tillbaka till matti. Där började folk somna en efter en och tillslut drog vi hem runt halv 3. Hade rätt trevligt igår ändå trots att vi itne tog oss till krogen. :)


Slitentjej!

För övrigt är jag as sjuk. Det blir bara värre och värre för varje dag. Jag har dragit på mig förkylningen som går nu, så ligger här i feber och hostar. Superkul! not. Kanske inte blir så mycket skrivande idag för tanken var  att jag skulle sova nu och om jag mår bättre ska ja försöka fara ut idag, annars blir de datorn hela kvällen.

Vi hörs senare! puss/mandaaa!

Godmorgon

Vakna just . MNen hinner inte sakriva . ska på fotboll med min lillebror . hörs snart !

Nåågra Timmar Kvar Nu!


Har just vart och handlat mjölk och sånt åt mamma med bror min :) Just nu så sitter jag och dricker kaffe och tar det luugnt med soft musik. Ska snart gå ner och packa det sista och sen ska jag sitta och socialisera med mor och bror min innan jag far härifrån om några timmar :)



PussPuss / Maddee

Två Sköna Låtar :)


Ska ge er två sköna låtar också, nu så här på morgonkvisten :)





PussPuss / Maddee

Men Godmorgon!!

Vaknade för typ nån timme sen nu, har duschat, kokat kaffe, dukat fram frukost och väntar nu på att morsan och ungarna ska komma och fika med mig :)



PussPuss / Maddee

Underbar Låt!!


Lyssnar på låtar som ger minnen, åhh!
Här är en fin låt som jag lyssnade mycket på förra året, den är så jävla underbar och så sann!!




PussPuss / Maddee


Flitiga Madde!

Typ direkt efter att jag kommit hem idag blev det att fara iväg igen. Blev att umgås med grabbarna en sista gång på lääänge. Dom satt och drack öl, och jag drack cola! Det har nog aldrig någonsin hänt tidigare! Men det var eftersom att jag bestämt mig för att inte dricka ikväll pga packning och ville hinna vara med min familj ett tag också.
Så sa hejdå till grabbarna typ vid tio redan och har suttit och vikt tvätt och packat ända fram till nu! Ah jag är som lite av en hemmafru ibland hahah :) Nu är allting i princip klart, har lite kvar men det sista blir att ta imorgon.
Alltså det känns skumt att fara härifrån ändå. Har känt att "åhh fan så skönt att komma härifrån!" det kommer det att bli också, men kommer ändå att sakna hemorten min.
Har ju varit här nu nästan hela sommaren och vi har verkligen haft det så himla roligt och har som vant mig vid att vara här nu, och just då ska man fara. Men är ändå riktigt skönt, fast kommer sakna alla stollar!
Har verkligen insett nu hur mycket jag älskar mamma och hur otrloligt tacksam jag är över att ha min familj som hjälper mig hur mycket som helst.
Kommer sakna dom utav helvete! Kommer verkligen sakna allt spring & skrik i huset, alla ungar som väller ut och in, fyfan så tomt det kommer kännas utan allt det.
Menmen, jag kommer ju som sagt snart och hälsar på igen :)
Aja nu blir det ta en glass och ut och röka!



PussPuss / Maddee


Redrama-Music




PussPuss / Maddeee

Då Var Man Hemmaa Igen!

Sådääärjaaa! Då var man hemma! Har jobbat, varit på stan med mamma och allt möjligt idag, skönt att vara hemma nu! Blev ändrade planer med att åka idag, far imorgon ist! Så ikväll blir det umgås med familjen och ta det lugnt här hemma, för kommer dröja några månader innan jag träffar dom igen.
Äsch nu har jag inte lust att skriva nå mer!



PusPuss / Maddee

Halllådär!

Steg upp runt 11 idag och fick order om att springa ut till hästarna direkt jag ätit frukost. Så vid tolv var jag och Debora ute i stallet, trötta och med världens träningsverk. Sen började hästarna springa ifrån oss när vi kom in i hagen, så man var rätt less ett tag. Men när vi väl fått in dom gick det bättre.

Bilder kommer senare och även bild på stjärnhimlen som ja lovade!

Vi gick ut och red på banan och dfet gick mycket bättre än igår! :) Nästan inge bråk och han gick som en gud! Men sen for vi ut på åkern och eftersom hästarna inte är helt inridna ska man nog inte satsa för mycket. Men jag ville galoppera så vi sprang över åkern och det gick jättebra tills hästan trampa i ett håloch fick panik. Då blev ja av bockad och flööööög iväg! hah men de va kul. Efter de gick de bra igen och ja är väldigt nöjd med mina dagar här.

Nu ska ja se film med små flickorna antonia och my. Ronja Rövardotter blir det!



Ha de bra så länge! pusspuss/ mandaa


Sovtime

Fäörmodligen van jag monopolet. För den som fuskar mest vinner alltid! haha, fast ja fuskar aldrig men vinner ändå (A)



fyllskalll

Nu är de läggdags så vi får höras imrogon! Puss puss/ mandaa


update från monopol världen!

JAG KOMMER VINNA ! :D eller ?


Mina gator :)



Såhär ser IZA ut nu!



Och den frääna kortgrejjen. Jag är väldigt faschinerad av den! :D




Och tillsist. Storfuskarn i 2 skepnader



Puss/ mandaa

In the game

Såhär ser iza ut just nu, Hon blev av med sina gator och pengar mohahhahah!


Bild av Debora!

Pusss/ mandaa


Monopol :)

Just nu sitter jag och spelar monopol med Iza och Debora. Jag kommer säkert förlora för de går inte så bra just nu . Och då kommer jag bli super grinig, för jag HATAR verkligen att förlora! 



Monopolet är as fräänt med sånna här kortläsare och grejer. Och jag är en koala.!

Debora är lite grinig för hon fick vara en tuktuk fast hon tror att detär en bil. MEn hon fick välja sist och de e sånt man får ta. Hon kan inte räkna heller. 2+6= 10?  Haha, hon börjar faktriskt nian så hon  borde kunna sådant right!?



Nu när jag skrev detta blogg inlägg fuskade dom bort 4 minljoner från mitt kort! Nu jävlar måste jag hänga med här! så vi hörs sen!

Puss/ mandaa


Mandaa goes neeerd

Anledningen till att det blir så många timmar framför datorn varje dag kan bero på att jag är beroende av facebook spel! Just nu har jag hittat ett jätte kul spel ? haha



HAha :D


Ha de bra puss/ mandaa

Train

Tack madde för låten! Jag verkligen älskar den. kan du inte lägga ut i rather be with you också ? =) jag orkar inte anstränga mig och hitta hur man gör hah xD

HAr varit bota ett tag nu och käkat massa god mat! Visste inte att man kunde ha stekta kantareller till tacos, men  det blev mitt nya favorti tillbehör!








Efter maten for jag och Debora ut och red igen. Vi bytte hästar till de som knappt var ridna på så jag kan säga att vi har haft mycket att göra ikväll. Hahaha måste ocjkså säga att när vi red på åker la deboras häst miramis sig ner i gräsen och hon fick en fet häst över hela sig.! sjukt kul var det och de blev en massa skratt!

Efter ett tag gick de tillslut bättre, men dom går fortfarande inte riktigt vars man vill och inte hur snabbt / sakta man vill haha.







Nu ska ja sätta mig i soffan och chilla lite. Kan behövas efter en hård dag!

Puss/ mandaa

Midnight Oil-Beds Are Burning


Nu är det iaf en bra låt på radion! :)




PussPuss / Maddee

Samma Musik Hela Jävla Tiden!!



Börjar bli så jävla less på radion nu! Har slått av den några gånger men moder min slår på den igen, alltså åhh! Mix Megapol och Rix Fm, det är ju fan bara samma skit om och om igen!! Visst, vissa låtar kan ju vara mysiga och bra, men det är jävligt sällan faktiskt!
Aja får väl gå an. Hahah och typ varenda låt som dom spelar tänker jag på när jag och Amanda svamlade igenom hela sommaren, för vi sjöng de flesta sommarplågorna hela tiden! :) Åhh roligt var det!

Ett Exempel


PussPuss / Maddee

En Söt Liten Låt Till En Söt Liten Flicka :)


Det finns en till person som jag saknaaar; Amanda!
Så därför ger jag denna låt till dig! :)
Hörde den nyss och började jag tänka på dig eftersom att det är en av dina favoritlåtar :)



PussPuss / Maddee


Några Bilder På Härligt Folk Som Jag Saknaar!!


Dricker kaffeee och tar det lugnt med musik och kollar på lite bilder :)
Åhh fan så jag saknar vissa alltsåå! Saknar Sandrah, Glenn, Igor, Emma, Rasmus och jaaa :(
Men snaaart så får jag träffa dom igen typ nästan varje daag!! :D

Glenn & Jag

Igor

Glenn & Lecki

Krille & Sandrah

Emma

Sandrah

Garga & Glenn

Lecki

Glenn

Emma & Jag


PussPuss / Maddee


En ridtur ute i solskenet!

Tillbaka efter en väldigt rolig ridtur. Har fått bråka en hel del med hästen och varit nära på att flyga av tuseltals gånger. Men det är väl de ridning handlar om? haha.. Utan bråkiga hästar hade de ju inte vart någon utmanning.



Nuska vi snart äta tacos! Jag är sjukligt hiungrig efter all ridning och kommer ha extrem träningsverk imrogon men de e bara skönt ! 


Får se om vi får ta någon av de andra hästarna senare och rida mer. Hoppas! :D

Synd att min telefon inte är i lika bra skick som den på bilden haha...

Nu ska ja springa upp och hämta telefonen från laddningen och kika om jag fått sms :)  Fick ett tidigare av en besviken sandra som inte fick sin lägenhet. Hon skulle skriva på kontraktet i veckan, men sedan fick hon höra av hon som ägde lägenheten gett boret den till sin dotter. Inte shysst alltså!


Vi hörs senare! Puss Mandaaa

Revolution, Baby!




PussPuss / Maddee

Nämen!!

Ojj jäävlar, har inte sett att klockan redan är så mycket! :o
Slutade tidigt idag som vanligt, och nej Amanda, jag försov mig inteee ;) Och nu är det bara en dag kvar, skönt! Vad man lärt sig på jobbet under de här veckorna är då att LKAB-gubbarna verkligen ÄLSKAR fikabröd, och hela tiden pratar och skämtar snusk! Okej, det visste man ju sen tidigare också men det kanske var lite mer än förväntat kan jag då säga hahah, men ändå lite roligt är det :)
Kom nyss hem från att först käkat på frasses med morsan och smågrabbarna och sen varit hos min morbror och firat min kusin som fyllt år! :) Så mycket fika och KAFFE blev det då så nu är jag då määättt utav helveteee!! Det är bra för då svälter jag ju inte iaf hehee ;) 
Åhh faan, kom just på att jag snart ska fixa det sista som är kvar med tvätten och sedan börjaa packaaaa alla feta jävlans väskor, drygt! Men äsch, skönt att få det gjort färdigt så jag bara behöver hämta väskorna imorgon då jag slutat jobbet och sen fara till tåget och leave this town! :)
Nu ska jag gå och ta mig en feeet dusch!

Och nej, jag har inte så stor näsa som det ser ut på bilden ;)


PussPuss / Maddee

Baack :)

Ser ut som att madde försov sig imrose och slutar sent eftersom hon inte har skrivit något. Haha eller så hoppas jag bara de (A)

Nu har jag iallafall varit och ätit lunch. Det blev kallops med potatismos. Egentligen tycker jag inte om det men de var supergott! Till efterrätt fick vi annanaspaj med vaniljsås. Rätt mastigt men super gott i små mängder.!  Nu ska vi ut till hästarna så vi hörs väl om ett tag.


Hos mormors systerdotter har dom tapetserat köket med sina egna hästar, Superfint!


Puss / mandaa

Hejsan hoppsan lillebror.

Godmoorning sunshiiine! 
Blev just väckt av min mor för att vi ska och luncha hos mormors syster klockan tolv. Känns lite stressigt och lite för tidigt med lunch, men aja, mna kan inte alltid få som man vill! Nu ska ja käka klart min frukost macka, klä på mig och börja gå så jag hnner dit i tid!



Hörs sen! Puss/ mandaa

Time to sleep!

Nu känner jag att jag måste gå och lägga mig! blev inte så mycket sömn iigår så¨måste ta igen det inatt. Sen kan jag ju inte sova bort hela morogondagen heller eftersom jag iten är hemma. Gud vad duktig jag är på att stava förresten . Ni kanske har tänkt på det men alltid när jag skriver så orkar jag iten gå tillbaka och ändra de som blev fel. Oftast är det ordet morgon som jag felstavar men mycket, mycket annat också..



Nu blir det sängen med en påse chilinötter och nya solotidningen :)


Ha de bäst så hörv vi imorogn Pussssss/ MANDAAA:D

Egoist, javisst!

Jag är nog inte riktigt på skrivhumör idag. Har mest blivit en massa bilder. Fast oftast kan jag tycka att det är mycket roligare att se på bilder än att läsa en massa långa texter. En bild säger mer än tusen ord, som ordspråket lyder. När vi kom fram till resle gick vi ut med deras hundar. Sjuktr mysigt är det här borta måste jag verkligen säga! Sen har dom även renoverat huset sen vi var här sist. Och jag är jävligt avundsjuk på deras stjärnhimmel som dom har inomhus! lägger upp en bild imrogon så ska ni få se!


Tills vidare får ni ett konstigt ego collage xD Men jag kan verklkigen aldrig vara seriös och det kasnke är bra? =)












Ha det bra så hörs vi Pusss/ mandaa

Bildbomb !

Tänkte att ja lägger upp lite bilder som ja tagit med systemkameran i sommar :)








Ha de Bra/ mandaa<3

Framme i resele

Äntligen framme i resele efter massa omvägar. tänkte he ut en karta så ni skulle få se vilken jävla smart väg vi tog! Känner mig allmänt less och sliten efter att ha kört bil i 5 timmar. Suck..

Vi stannade och fiskade efter vägen en sväng när mamma lett oss vilse. Det var verkligen ett supermysigt ställe! Fick dock ingen fisk, men de kan ha varit för att jag inte fiskade höhö?




Nu ska ja socialicera mig med folket här. Kommer minst ett till inlägg innan läggdags!


Puss/ mandaa

Nu är det kvällen! :)

Sitter och dricker kaffe nu och käkar tårtaaa, för typ, tredje dagen i rad hahah :o
Det var en så jävla stor tårta och ingen har orkat äta upp allt så fort, fyfan, less tårta är man då liteee! Fast imorgon fyller min kusin åår och då blir det tårta igen hahah, och egentligen, så kan man ju inte tacka nej till tårta då man blir bjuden på det ;)
Hahah shieet, snart kommer alla få sjunga "Vem kan stoppa Madde när hon bara rullar fram?!" för så mycket som jag har ätit nu på senaste tiden. Ah Amandaa, du vet juuu ;)
Ähh nu ska jag njuta av min tårta och mitt kaffe, för snart så ska jag gå och lägga mig så jag orkar upp till imorgon :)
Nääst sista dagen nu imorgon, sköööönt som satan!! Och sen på fredag direkt jag slutar så blir det packa färdigt det sista och säga hejdå till alla och sedaaan sticker jaaag ifrån den här äckliga jävla stadeeeeen!! :D:D ÅÅHHHH längtaaaaaar!!
Ajaaaa, vi höörs mer imorgon! :)
En godnatt låt får ni av mig också! :)



Såhär söt kan jag vara ibland då jag käkar tårta! ;)


PussPuss / Maddeee


Hehee Amandaaa!

Dags för dig att sätt fart och blogga nuuuu!! Lägg in lite bilder också!!
Oooh, nu spelar dom din låt på radion! "Från och med du didididiidii" :D
Saknar diiiig ditt pungnylleee!!



PussPuss / Maddeee

Damian Marley-Road To Zion



PussPuss / Maddeee

Hahah ÅHH!!


Hittade bilder från förra året på mig, Lize, Josse & Cassi! :)
Vilka minnen! :)
Och det finns en anledning till att jag gjorde varenda bild svartvit, för man ser Lizes trosor och röv på typ varenda bild, så var faktiskt lite snäll! ;)

Mitt & Lizes...fiskrig..HAHAH




Från Nathalies 18-års firande! :)










ÅHHH, saknar det där och er något så fruktansvärt!!

PussPuss / Maddeee

You Know You Make Me Wanna Shout!


Fick den här låten just i huvudet och kan inte sluta nynna på den! Sååå MÅSTE lägga in den!! Heheee ;)



PussPuss / Maddeee

MaddeKemi!


Hahahah kollade igenom lite bilder på mig från mitt usb-minne och jaaa, alla är från det här året, men känns fan inte som det, tycker jag har förändrats sjukt mycket! :o







När jag var blond...HAHAHAHAHAHAH!! Aldrig mer!


Och det här ser ut som en riktigt gammal bild!


Äsch, nu ids jag fan inte lägga in massor med fula ego bilder hahah ;)
Aja hörs senare!

PussPuss / Maddeee




Millencolin-The Ballad!



PussPuss / Maddeee

Rastlös Men Jävligt Trött..?

Alltså åhh, hade velat lägga in massa bilder som jag tagit i sommar och nu den senaste tiden men min dator kabel är bortaaa :( Äsch får väl hoppas på att jag hittar den eller att jag får låna någons :)
Funderar på vad jag skulle ta och hitta på nu, är grymt rastlös men också JÄVLIGT trött! Hur fasen går det tilll?! Ah det är ju så MaddeKemi är hahah :)
Undrar starkt på om jag skulle ta mig en lite matkoma tupplur :) Det lät grymt mysigt!
Och juste! Det här blir min fjärde dag utan nikotin över huvud taget! Alltså har faktiskt gått förvånandsvärt bra! Det har aldrig gått så bra tidigare och vid det här laget hade jag legat och störtbölat och skrikit av ilska. Kan ju inte säga att jag inte är irriterad, för det är jag, riktigt mycket också, men kan faktiskt hantera det känner jag och det är gryyymt! Är ovanligt lugn i kroppen faktiskt. Undra hur länge jag kommer hålla mig från cigaretter och snus egentligen. Ah det är ju det som är den stora frågan, men vi får ju se :)


Man kanske ska satsa på att fimpa helt och hållet..!




PussPuss / Maddeee

Sötnosen Min!


Måste bara tillägga att min lillebror är ju helt underbart bedårande! :)
Han sitter i famnen min och vi kramas som bara den i väntan på att hans mat ska bli lite kallare så han kan äta :)
Gissa om han saknar dig Amandaa! ;)





Låten som han är helt överförtjust i! :)


PussPuss / Maddeee

Homee From Tha Wooork! :)


Dåå var jag hemma igen efter ännu en dag på jobbet. Slutade egentligen för typ två timmar sen men kom hem först nu typ :) Och nu är det bara två dagar kvaar av jobbet! Såå jävla skönt alltså!!
Just nu sitter jag bara och tar det lugnt med kaffekoppen i handen, lyssnar på musik, kollar på och är social med moderjord som håller på med maten som snart är klar :)
Känner att jag är riktigt trött och förutspår att matkoman senare kommer att omfamna mig riktigt väl, och skönt kommer det då verkligen att bli :)
Förstår verkligen inte hur jag orkade vara vaken från 3 i morse och fara och jobba, var inte ens trött alls, trodde jävlat att jag skulle somna i fikarummet, men icket! Satt och pimplade i mig kaffe ist hehee ;)
Aja, nu luktar det gott i hela huset eftersom att nu är maten klar, hääärligt!! :)
Så nu ska jag kääkaaa, skriver sedan då matkoman erövrat mig färdigt! Hahah :)
Lägger in en låt också :)



PussPuss / Maddee

En sång om sommaren

Tillbaka vid datorn. Börjar bli lite förmycket tid här och för lite tid med vettiga saker. Nu har jag iallfall käkat frukost (köttsoppa) haaha! duschat och köpt nikotin höhö. Nu blir de att sätta sig i  bilen och dra iväg till släkten i resele. Kommer nog bli rätt nice ändå! Eftersom ja förmodligen kommer köra hela vägen så kommer det inte bli något innlägg för än senare ikväll. Men bara för att ni älskar mig så kan ni vänta haha, och sen kommer förhoppningsvis Madde dra iväg något inlägg.


en gång var jag också liten xD

Inatt funderade jag på något väldigt konstig. Om ögat vänder allt osm vi ser så lever vi i en upp och ned vänd värld, men hur fungerar de med tyngdkraft då? dras vi ut mot rymden eftersom allt är uppp och ned? Guud vad nörd jag är haha .  men de va ba en konstig tanke som flög in i min skalle haha.



Nu ska ja skynda mig in i  bilen så mamma blir nöjd!

Pusss/ mandaaa

Sunshine!

Godmorgon! blev inte så mycket somn inatt, men så kan det bli ibland. Tänkte bara säga hej och visa att jag lever för jag är för trött för att komma på något att skriva. Ni får min förra profilbild på facebook, bara för jag tycker att min lillebror är så söt:) Är tillbaka om ett tag!



Pusss/ mmandaa


Några Sköna Låtar! :)

Nu tänkte lilla Madde säga hejdå med några låtar, för nu ska jag fixa det sista och sen gå/springa till bussen typ :)
Njut av låtarna, dom är grymt sköna! :)











PussPuss / Maddeee

En bild i natten

Kolla dimman nedanför mitt fönster, otroligt fint!






Men somsagt nu är de fan läggdags.
Godnatt pussss/ Världens bästa Mandaa ;)


Jahaaa.. Och nu?

Jahaa, nu har jag gjort klart allting och det är två timmar kvar tills bussen går.. Så vad ska jag nu hitta på troo? Får väl sysselsätta mig med att lyssna på musik och kolla på lite bilder sådär :) Och dricka kaffekaffeee!! Åhh nu vaknade min käre moder också, så då kan jag sitta och socialisera med henne, kaffekopp efter kaffekopp, mys! :)



PussPuss / Maddee


Goodmorning Maddde!

Tänkte att jag skulle kika på bloggen en gång till innan jag går och lägger mig och då såg ja att madde var VAKEN! :) Håller totalt med henne om att de e roligare att blogga när man är två, dels för man får se vad den andra gör bara genom att läsa sin egen blogg och dels för att de uppdateras mycket mer!

Inatt har jag suttit framför datorn oavbrutet och haft förbannat roligt. Jag har läst gammla inläggg som folk har skrivit på Apberget.se och tänkte att jag skullle lägga ut ett av dem imorgon om det fortfarande är lika roligt då haha. Jag har även försökt läsa snabba cash men kom inte mer än till sida 8. Så får väl fortsätta läsa nu för känner mig himla pigg!



Jag kom förresten på en sak. Vi skulle ju åka till min mormors syster imorgon på dagen, MEN JAG HAR JU TRÄNING! och den vill jag faktiskt itne missa. Men ändå vill jag åka så vi har ett problem här.

Jag har även hunnit prata med sassan ikväll om allt och ingenting, alltid lika trevligt.


NU SKA JAG SOVA, nu måste jag sova, Jag har inget val!

//MANDAA


Sonic Syndicate!







PussPuss / Maddeee

Kaffee + Reggae Såhär På Morgonkvisten! (y)

Då var kaffet minsann igång på full hastighet. Skööönt, längtar efter mitt morgoonkaffeee! :)
Alltså det är fan mycket roligare att blogga när man är två stycken känner jag, blir roligare att läsa. Och är lite kul också att se vad som händer i olika städer och såå. Fast känner ändå att jag är tom i skallen och typ inte har någonting att blogga om riktigt, tråkigt! Äsch, får nog säkert tillbaka lite liv i hjärnan sen då jag kommit hem från jobbet :) Får vi väl hoppaaas pååå heheee! Åhh nu är kaffet mitt klaaart!!



PussPuss / Maddeee

Godmorgon, eller...?

Då var man vaken innan solens första morgonstrålar! Alltså frågan är då; VAFAN gör jag vaken redan nu?! Alltså ska ju egentligen sova i nästan två timmar till. Aja det får väl vara så idag helt enkelt. Då kan jag lika gärna seegaa mig igenom morgonen och börja göra frukost & koka kaffeee, ÅHH så GOTT!! Nu är det inte länge kvar tills den här veckan är slut och jag sluter jobbet!! :D:D:D:D Tididiii!!

Såhär söt brukar som lilla jag vara på morgonen när jag dricker mitt kaffe ;)


PussPuss / Maddeee

Ibland blir det såhär

Ibland blir det så attt jag faktiskt har problem med att sluta blogga när jag har börjat. Det är helt sjukt men jag vill bara skkriva mer och mer. Det gäller då även fast jag verkligen itne harnågot vettigt alls att säga, utan bara för att jag måste ha något att göra hela, hela tiden. Så ibland när jag sitter ensam hemma går jag lös på maassa galna och tokiga projket,men såhär på natten är det bättre med bloggande haha.


Läste just min favoritblogg www.withme.blogg.se och tänkte sno en sån här konstig frågegrej av flickan :)





Namn: Amanda Kekäläinen 
Piercingar: 10 hål i öronen, en töjning, näsan, överläppan, underläppen, tungan och naveln. 
Tatueringar: snart Längd: 158 centimeter
Skostorlek: pyttesmå
Är du kär i någon: i mitt ego, eller va? haha 
Önskar du att du bodde någon annastans? ja i nya lägenheten! 
Vilken parfym använder du: den där äppelsaken och lovedance. 
Vad är du rädd för: mörker, kyrkogårdar, skogar och fåglar.
Gillar du att tvätta: ibland
Senaste filmen du såg? Nanny mcphee 
Favorit låt? För tillfället Mary jane shoes med Fergie 
Favorit tv-program? One tree hill 
Favorit mat? För dagen köttsoppa hiihh. 
Favorit känsla? lycka 
Favorit dryck?
Vatten
Favorit film? den kan ja inte svara på just nu hah. 
Vem fick du senast sms ifrån? världens bästa Sandra 
Stockholm är.. trevligt på natten 
Vad ska du göra i morgon? åka bil


Ha det super! Pussar / Mandaa♥


Dagens sanning!

Madde är inte så snäll som folk tror hon är.

Jag frågade hur man lägger in youtube klipp i ett inlägg men dethär blev mitt svar:




Nu känns det mycket bättre för nu kommer alla veta att jag är den snällare av oss två hah



I mitt liv har de inte hänt så mycket sen jag sktrev sist. har typ inte ens orkat röra mig annat än att flytta mig till sängen med datorn. Gosh vad jag är lat idag! Har äntligen lyckats ta mig in i duschen iallafall så det är ett plus!
Btw, verkar som hjag ska dra iväg till min mormors syster imorgon? Jag som just kom hem från min underbara födelsestad Kiruna. Det där med underbart tog jag av madde bara för att ni verkligen ska tro att Kiruna är fantastiskt. Iallafall så känns de lite drygt men ändå roligt. Jag får helt enkelt göra de bästa av situationen!


Nu borde jag egentligen sova, men jag ska iallafall hinna med ett samtal till Sassan innan, vi hörs imrogon!



Puss Godnattt / Mandaa♥


Nananaaaa :)


Nämeeen halllåå-å-å-å!! Just nu känner jag att jag hade behövt komma mig i säng och sova för ska ju trots allt upp tiiidiigt imorgon bitti och jobbajobbajoooobba :(
Menmen, det är ju inte många dagar kvar tills jag slutar jobbet och sedan packar mina feta väskor och lyfter min stora rumpa ur datorstolen (eller jaa, köksstolen) och pallra mig till tåget för att sedan lämna denna riktigt underbara stad vid namn Kiruna. Kan jag ha menat seriöst när jag skrev underbara stad? Hmm, det är ju det som är den underliga frågaaan.. HEHEHE!
Näe alltså, har egentligen ingenting vettigt att blogga om och har ingen lust att blogga heller och vill gå och sova, men! Fick order av en viss A-a-amandaa att sätta igång och blogga nu när hon ändå varit så duktig att fixa nästan allt med det här :) Ah eftersom att hon är såå gryymt gullig, tänkte jag vara extra gullig och tillägna en låt till henne hehee. Varje gång jag hör den tänker jag på henne tihii :) Men först så ska jag själv lägga in en låt!! :)



Gryymt skön låt alltså!


Till Amandaaa hihih :)


Ajaaa nu blir det sängen som gäller, eller jaa, soffan då! :)

PussPuss / Maddeee

Talkin´ 2 myself :)

Tjoo. Tänkte att jag måste vara snabb med att dra det första inlägget på bloggen! Sitter och pratar med lite folk  och känner mig fortfarande bakis efter mina 4 utedagar i vännäs! Bör dra mig mot duschen men har precis fått igång min bärbara dator igen så  blir förmodligen att sitta här en liten stund till :)



Ser förmodligen fräschare ut än jag är! För just nu är de inte okej,haha!


Nu kan jag inte skriva mer så madde inte hinner före!

pusss Mandaa♥















Image and video hosting by TinyPic